Tanssijat

AINO PÄIVIKE
Aino on tavoitteellinen ja tunteellinen nuori tanssija, joka on tanssinut klassista balettia lapsesta saakka. Vanhempana lajilista on laajentunut kattamaan myös nyky-, jazz- ja showtanssin. Erittäin notkea ja elastinen Aino hallitsee myös akrobaattiset ”temput” ja hän yhdistelee niitä mielellään myös tanssiinsa.
Luonteeltaan Aino on sosiaalinen, iloinen, pirteä, tunteellinen ja vahva persoona. Hän on toimissaan määrätietoinen, luotettava ja päättäväinen. Ainon kanssa on kaikkien helppo tulla toimeen ja hän on aina valmis ottamaan vastaan haasteita. Aino pyrkii toimillaan suorittamaan annetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla.
Tavoitteena Ainolla on ammattitanssijan ura. Tavoite on nyt askeleen lähempänä kun Aino valittiin opiskelemaan Ruotsin kuninkaalliseen balettikouluun, missä hän aloittaa nykytanssin opinnot syksyllä 2017.

ELISA TIKKANEN
Elisa on elastinen, urheilullinen tanssintaitaja, jonka ilmaisu saa katsojat seuraamaan esitystä ja tarinaa intensiivisesti. Hän on monipuolinen ja taiteellinen tanssija jonka vauhdikkuus tulee esiin myös vapaa-ajan harrastuksissa, hän nimittäin on intohimoinen metsästäjä ja on jopa kaatanut hirven. Kyllä luit oikein.
Elisa on notkea ja osaa käyttää em. ominaisuuden antamat mahdollisuudet loistavasti hyväkseen esiintyessään. Elisa on Hot Clubin oma ”kasvatti” yli kymmenen vuoden harrastustaustallaan.
Luonteeltaan Elisa on aktiivinen, impulsiivinen ja päättäväinen mutta samalla kuitenkin pikäjänteinen ja vastuuntuntoinen niin esiintyessään kuin treenatessaankin. Hyvän tanssitekniikkansa ansiosta hän on lavalla kuin kotonaan, omien sanojensa mukaan ”siellä on tietyl taval turvassa ja voi tehdä mitä vaan”.

VEERA PELTOLA
Veera on erittäin monipuolinen, taitava ja ilmaisullinen tanssija, jonka liikemuisti on kunnioitettavan hyvä. Veeran esiintymisessä on myös voimaa ja tanssin iloa. Hänen tulkitsemanaan esitettävä tarina välittyy varmasti eturiviä edemmäskin.
Veera on tunteellinen ja eläytyvä tanssija, joka esiintyessään pyrkii aina viihdyttämään ja välittämään katsojalle saman fiiliksen, mikä hänellä on esiintyessään. Veeran on helppo mukautua erilaisiin rooleihin ja tottakai asennettakin löytyy.
Veera kuuluu myöskin Hot Clubin omiin ”kasvatteihin”.
Luonteeltansa hän sanoo olevansa hyvin pikkutarkka ja täsmällinen, mikä näkyy myös osaamisena lavalla
Veera on myös loistava joukkuepelaaja. Kannustava, luotettava, aito ja tarkka, mutta kuitenkin hän luo ympärilleen ja työyhteisöönsä leppoisaa ilmapiiriä.

ROOSA REKOLA
Roosa on ilmeikäs ja monipuolinen tanssija. Hän on myös Hot Clubin oma ”kasvatti”,  aloittaen tanssiharrastuksensa  jo 4-vuotiaana. Tanssijana Roosa tietää mitä on tekemässä ja on aina tilanteen tasalla. Hän ottaa rauhallisella otteella haltuun teoksen kuin teoksen, ja ajautuu mielellään myös epämukavuusalueelle. Esiintymisessään ja treeneissään hän on varma ja luotettava tanssija. Luonteeltaan Roosa on rauhallinen, päättäväinen, luotettava ja helposti lähestyttävä.
Roosa on tekemisessään sisäistänyt hienosti showtanssin ytimen ja luonteen.
Hän mottonansa onkin ”Kun hienon teoksen  tunne välittyy katsojalle, olen onnistunut tehtävässäni”.

JUULI SJÖGREN
Juuli aloitti tanssiharrastuksensa jo 4- vuotiaana satubaletilla,  ja harrastus on vuosien myötä laajentunut käsittämään klassisen baletin, jazz- nyky-, showjazz- ja showtanssin. Juulilla on taustalla myös monipuolinen musiikinharrastus viulunsoiton ja laulamisen muodossa. Tanssin lisäksi hänellä onkin paljon esiintymiskokemusta myös laulamisen saralla. Tanssijana Juuli osaa heittäytyä hyvin eri tanssilajien tyyleihin, ja esiintyminen onkin yksi hänen vahvuuksiansa. Luonteeltaan Juuli on rauhallinen, positiivinen, määrätietoinen ja luotettava. Ryhmässä hän on kannustava ja hyvä tiimityöskentelijä joka esiintymislavalla ollessaan tuo esitykseen iloa, tunnetta ja asennetta vaikka muuten vaikuttaisinkin hyvinkin rauhalliselta.
EMMA YILDIRIM
Urheilullinen Emma aloitti tanssiharrastuksen 5-vuotiaana. Aluksi ohjelmassa oli luonnollisesti satubaletti, mutta vuosien myötä lajeja on tullut mukaan paljon lisää. Klassinen baletti, katulajit, show-, jazz-, nyky-, showjazz- ja lyrical jazz. Emma on myös Hot Clubin omia ”kasvatteja”. Tanssin lisäksi Emma harrasti vuosia aktiivisesti myös jalkapalloa.
Tanssijana Emma on fyysinen, liikkuva, sporttinen, voimakas ja elastinen. Sirkus-, ja akrobatiatreenien ansioista hänen liikevarastostaan löytyy myös akrobaattisia ”temppuja”. Emma on hyvin motivoitunut, tavoitteellinen ja määrätietoinen tanssija jolta sujuu laji kuin laji. Emma rakastaa esiintymistä ja se myös näkyy vahvasti hänen lavapreesensissä.
Luonteeltaan Emma on hyvin positiivinen, energinen ja iloinen joka olemassaolollaan vaikuttaa myös ryhmään yhteishenkeä positiivisesti kohottavasti. Todellinen joukkuepelaaja.

EMMI PELTOLA
Emmi on ilmeikäs, monilahjakas, erittäin elastinen, persoonallinen ja esiintymistä rakastava tanssija. Tanssiharrastuksen Emmi aloitti 8-vuotiaana ja osaamista on kertynytkin jo useista tanssilajeista keskeisimpinä klassinen baletti, nyky-, jazz- ja showtanssi. Tanssin lisäksi akrobatia ja sirkus on tärkeässä roolissa hänen elämässään. Hän on ilmaisuvoimainen, ja hyvin ilmeikäs tanssija joka tekee mielellään myös omia sooloteoksiaan käyttäen niissä hyväkseen monipuolista osaamistaan niin tanssin kuin sirkuksenkin osa-alueilta.
Luonteeltaan Emmi on varsinainen ilopilleri joka jo pelkällä läsnäolollaan tuo auringon tullessaan. Hän on myös hyvin päättäväinen, asialle omistautunut, impulsiivinen, tarkka ja luotettava. Emmi on myös kannustava ja toiset huomioiva tiimityöskentelijä jonka seurassa aika ei tule pitkäksi.

IINA PYYSING
Iinalla on tytöistä pisin Hot Club historia hän on nimittäin aloittanut tanssin Hot Clubilla jo 3 -vuotiaana ja edennyt satutanssista jazziin, streetlajien ja erikoiskoulutusryhmän kautta Dance Company:n riveihin. Todellinen Hot Clubin ”kasvatti” siis myös. Muiden tanssilajien (nyky, jazz, baletti) ohessa hänellä on vahva pohja myös street -lajeissa. Kiinnostaviksi street – lajeiksi hän listaa erityisesti Voguen, Housen ja Hiphopin.
Tanssijana Iina haluaa kehittää itseään ja tanssitekniikkaansa ja on aina valmiina oppimaan uutta. Iina onkin toinen tanssijoistamme joka opiskelee parhaillaan tanssinopettajan tutkintoa Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa.
Iinan mielestä ”Tanssissa upeinta on sen sytyttämä tunnetila niin tanssijalla itsellään kuin katsojalla”. Hän rakastaa esiintymistä ja showtanssi onkin erityisen lähellä sydäntä.  Häntä kiinnostaa tanssin lisäksi tyyli ja pukeutuminen.
Luonteeltaan Iina on päättäväinen, luotettava, iloinen ja rento chill-pill, joka luo hyvää ilmapiiriä ympärilleen.

CHARLOTTA DAHLSTRÖM
Charlotta on monipuolinen, persoonallinen, akrobaattinen ja ilmaisuvoimainen. Tanssijana hän on tulkitsija, tunteellinen ja herkkä. Esiintymisessään hän näyttää yleisölle, että oikeasti rakastaa sitä, mitä tekee. Tanssiessaan hän myös tuo omia elementtejä itsestään esille. Akrobaattiset temput ovat myös hänen alaansa.
Charlotta on tanssija jo toisessa sukupolvessa 🙂 Hänen äitinsä on yksi Hot Club Dance Companyn alkuperäisjäsenistä ja Charlotta on myös Hot Clubin omia ”kasvatteja”. Hän tuo iloisuutta ja rentoutta niin treeneihin kuin esiintymisiinkin.
Luonteeltaan Charlotta on impulsiivinen, herkästi innostuva, sosiaalinen ja päättäväinen. Hän suhtautuu intohimoisesti annettuihin uusiinkin haasteisiin eikä anna helposti periksi päämäärään pyrkiessään. Lisäansiona mainittakoon loistava ruotsin kielen hallinta.

ELMA LAINE- YLIJOKI
Elma on harrastanut tanssia tavoitteellisesti lapsesta saakka. Hän aloitti opintonsa klassisen baletin tunneilla ja myöhemmin harrastuksiin tulivat mukaan jazz-, nyky- ja showtanssi. Hän kuvailee itseään klassiseksi jazztanssijaksi, joka rakastaan myös showlajien vauhdikkuutta. Elman haaveena on työskennellä monipuolisesti tanssin parissa ja hän on yksi ryhmän tanssijoista joka on aloittanut tanssin ammattiopinnot Savonian ammattikorkeakoulussa. Kuopiossa Elma opiskelee tanssinopettajaksi ja jatkaa samanaikaisesti myös opintojaan Lappeenrannan Teknillisessä yliopistossa. Varsinainen tehopakkaus siis.
Luonteeltaan Elma on reipas, ahkera, sosiaalinen ja rohkea. Hän ei pelkää kokeilla uusia asioita ja pyrkii tekemisissään aina kehittämään itseään ja osaamistaan. Elma tulee hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olemisellaan ja tekemisillään ja iloisella elämänasenteellaan hän luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen.

Kaikkea hyvää sinne Lahteen. Teillä on siellä mahtava tekemisen meininki ja mielettömän taidokas porukka
Taru Miettinen, koreografi, tanssija, tanssinopettaja

Miksi Hot Club Productions?

Tuttujen showtuotteiden lisäksi haluamme tarjota teille myös uudenlaista asiakaslähtöistä palvelukonseptia esim. henkilökunnan tyhy- ja tykytoiminnan muodossa. Vuosikymmenten aikana olemme ollut osana pitkänlinjan ammattiosaajien tiimiä ja nyt tämä verkosto on myös teidän/yrityksenne käytettävissä.

 

Mikäli teillä ei ole vielä selkeää palvelua/tuotetta mitä etsitte – ei huolta, kuuntelemme ajatuksianne mielellämme ja toivottavasti saamme tarjota teille uudenlaisia vaihtoehtoja henkilökunta- ja asiakastapahtumiinne / tilaisuuksiinne. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää.
Toiveet on tehty täytettäviksi.

Hot Club Productions 2023

Suunnittelu ja toteutus DevNet OyTeerenpeli
JP
Kuvapalatsi