Showtuotannot

Toimintahistoriamme aikana olemme tehneet monenlaisia showesityksiä ja olleet mukana mitä erilaisimmissa produktiossa. Näihin vuosiin mahtuu yli 5100 esityspäivää, joista noin 3700 laivatyöpäivää, noin 220 ulkomaantyöpäivää ja yli 140 televisio – ohjelmaa. Kuten näistä luvuista voitte päätellä, niin esitysten ja produktioiden luetteleminen on lähes mahdotonta.

Siispä mainitsemmekin vain muutamia tärkeimpiä.

Oletko matkustanut valkokylkisillä risteilyaluksilla lomakausina? Jos olet matkoillasi nähnyt perheshow- esityksiä, niin Hot Club oli se ryhmä joka loi ja kehitti kyseisen konseptin Silja Linelle vuonna 1991. Perheshowkonsepti kehitettiin ensin Silja Serenadelle kesäkaudelle ja sittemmin esityksiä oli vuosittain yli kymmen vuoden ajan eri aluksilla ja eri teemoilla.
Olemme tuottaneet useita kokoperheelle suunnattuja showtuotantoja, jotka on tilattavissa esim. lastentapahtumiin yms.

Olet kenties törmännyt Lahden kaupungin markkinointivideoon? Videossa esitellään Lahtea ja lahtelaisuutta upean Sinfonia Lahden säestyksellä. Ja kyllä, videon tanssijat ja koreografia on Hot Club:in tuotantoa. Olemme olleet mukana myös musiikkivideotuotannoissa, joihin tanssijoita tai koreografeja on tilattu Hot Club Production:in välityksellä.

Tanssijoitamme on esiintynyt vuosien varrella myös useiden artistien showtuotannoissa ( mm. Laura Voutilainen, Kivikasvot, Darude, Jill Carr, Johanna Pakonen) kuin myös useissa viihdeohjelmissa eri kanavilla.

Teemallisia Showtuotteita olemme rakentaneet mm. eri vuosikymmenten, musiikkityylien, maanosien, peliteemojen ja ilmiöiden mukaan. Jos valikoimastamme ei löydy juuri Teidän tarpeisiinne sopivaa teemaa, niin se on aina mahdollista tuottaa omana tuotantonaan.

Kaikkea hyvää sinne Lahteen. Teillä on siellä mahtava tekemisen meininki ja mielettömän taidokas porukka
Taru Miettinen, koreografi, tanssija, tanssinopettaja

Miksi Hot Club Productions?

Tuttujen showtuotteiden lisäksi haluamme tarjota teille myös uudenlaista asiakaslähtöistä palvelukonseptia esim. henkilökunnan tyhy- ja tykytoiminnan muodossa. Vuosikymmenten aikana olemme ollut osana pitkänlinjan ammattiosaajien tiimiä ja nyt tämä verkosto on myös teidän/yrityksenne käytettävissä.

 

Mikäli teillä ei ole vielä selkeää palvelua/tuotetta mitä etsitte – ei huolta, kuuntelemme ajatuksianne mielellämme ja toivottavasti saamme tarjota teille uudenlaisia vaihtoehtoja henkilökunta- ja asiakastapahtumiinne / tilaisuuksiinne. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää.
Toiveet on tehty täytettäviksi.

Hot Club Productions 2024

Suunnittelu ja toteutus DevNet OyTeerenpeli
JP
Kuvapalatsi