Dance Company

Showtanssin tanssilajina Suomeen tuonut Suomen pitkäikäisin showtanssiryhmä uudistuu parhaillaan vahvasti. ”Vanhoja konkareita” on edelleen mukana osa tanssijoina (Kivikasvot), osa koreografeina, kouluttajina, tanssiopettajina ja osa myös muissa tuotannollisissa tehtävissä. Dance Company on saanut riveihinsä kymmenen  uutta taitavaa tanssijaa, joiden esittelyt voit lukea täällä sivuillamme.

Tanssijoiden esittelyt

Tanssit – lyhyetkin – toimivat hienosti ja toivat esitykseen näyttävyyttä ja uuden tason. Hyviä ovat nämä Hot Clubin tytöt aina.
Ilkka Laasonen, Teatterinjohtaja Lahden kaupunginteatteri(Satumaani Suomi- teatterirevyy)

Miksi Hot Club Productions?

Tuttujen showtuotteiden lisäksi haluamme tarjota teille myös uudenlaista asiakaslähtöistä palvelukonseptia esim. henkilökunnan tyhy- ja tykytoiminnan muodossa. Vuosikymmenten aikana olemme ollut osana pitkänlinjan ammattiosaajien tiimiä ja nyt tämä verkosto on myös teidän/yrityksenne käytettävissä.

 

Mikäli teillä ei ole vielä selkeää palvelua/tuotetta mitä etsitte – ei huolta, kuuntelemme ajatuksianne mielellämme ja toivottavasti saamme tarjota teille uudenlaisia vaihtoehtoja henkilökunta- ja asiakastapahtumiinne / tilaisuuksiinne. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää.
Toiveet on tehty täytettäviksi.

Hot Club Productions 2021

Suunnittelu ja toteutus DevNet Oy