HOT CLUB Productions – Showtanssia suurella sydämellä jo vuodesta 1983

HOT CLUB on lahtelainen showtanssi-brändi, joka on uudistanut toimintaansa ja tuotantoaan voimakkaasti ja on nyt valmiina tekemään asiakkaidensa ohjelmatoiveet todeksi.
Mikäli tarvitset vauhdikasta, näyttävää, iloista ja mieleenpainuvaa ohjelmaa esim. henkilökunnan juhliin tai asiakastapahtumiin niin olemme rakentaneet showtuotteen juuri tähän tarkoitukseen.

Hot Club Dance Companyn kokoonpano voi vaihdella tilaisuuden luonteen, esiintymistilan, asiakaskunnan ja tilaajan toiveiden mukaan.
Helposti liikuteltavat showt ovat noin 6-8 tanssijan toteuttamia ja kestoltaan tavallisimmin noin 15-25min / show..

Toki voimme myös räätälöidä shown juuri Sinun toiveidesi mukaan. Tarvittaessa tanssijamäärää voidaan lisätä esim. 50 tanssijaan tarpeenne niin vaatiessa

Luonnollisesti voimme myös vastata tilaisuuden kokonaissuunnittelusta sekä toteutuksesta ja teemmekin mielellämme sinulle yksilöllisen tarjouksen antamiesi toiveiden mukaan.

Muotishowt, tuote-esittelyt, erikoisohjelmat, perheohjelmat… Olemme myös valmiit rakentamaan sinulle esim. tuotelanseerauksen, joka varmasti muistetaan.
Työasut, lastenasut, huonekalut, keittiöaltaat, sairaalasängyt, margariinirasiat, merkkipäivät, yrityshistoriikit, Automerkit, vihkot, hammaslääkäritarvikkeet, puhelimet, toimistokalusteet, traktorit, siivousvälineet…. Kaikkea näitä ja paljon, paljon muuta olemme olleet lanseeraamassa persoonallisilla esityksillämme.
Onko sinun tuotteesi/palvelusi kenties seuraava haasteemme?

Koreografiapalvelut:

Oletko aikeissa järjestää työntekijöillesi ”erilaisen” ohjelmallisen tapahtuman? Tapahtuman jonka he tulevat muistamaan pitkään?
Meillä on tarjolla sinulle uudenlainen vaihtoehto:
Tehdään yhdessä show, jonka päätähtinä loistavat yrityksesi työntekijät. Tämä uudenlainen konsepti rakennetaan toiveidesi mukaiseen teemaan ja me hoidamme kaiken muun paitsi esiintymisen. Totta kai tarvittaessa myös sen, mutta tämä on juhla jossa ”stage is yours”.
Jos kiinnostuit – ota yhteyttä ja jatketaan suunnittelua yhdessä.

Yrityshistoriikit / merkkipäiväjuhlat

Olemme olleet mukana mm. Partek 100v. – ja Partek 101v. , Lindström 160v. , ESS 90v. , Isku 70v. , ja Sotainvalidien veljesliiton 60v. – juhlissa, jokaisessa vähän erilaisessa roolissa. Joissakin olemme suunnitelleet ja tuottaneet muutaman tanssinumeron, osassa olleet vahvasti tanssijoina ja näyttelijöinä mukana näytelmällisesti toteutetussa käsikirjoituksessa, osassa tuottaneet käsikirjoituksesta alkaen koko juhlan ohjelmallisen osuuden.
Jos siis yritykselläsi on tulossa merkkivuosijuhla ja haluat rakentaa sen ohjelman esim. musiikkinäytelmän muotoon – se onnistuu kyllä.
Kerro toiveesi, me etsimme sinulle osaajat ja rakennamme tarvittaessa koko tilaisuuden.

Puvustus- ja pukuvuokraus

Hot Clubin showpuvusto on kunnioitusta herättävän laaja. Sieltä löytyy asut ja asusteet eri vuosikymmenten teemalla sekä melkein mihin teemaan vaan. Puvustossamme on paljon myös eri eläin- ja satuhahmojen asukokonaisuuksia. Ja jos niin käy ettei valmista asua rekistä löydy, niin puvustuspalvelumme valmistaa juuri sinun tarpeitasi palvelevan asukokonaisuuden, tai vaikkapa persoonalliset asut koko henkilökunnallesi.
Oli sitten tarpeesi persoonallinen työasu tai fantasiateema, niin puvustuspalvelumme on käytettävissäsi

TYKY / TYHY- päivät

Sinulla / yritykselläsi on nyt mahdollisuus tilata koreografi esim. yritysvideosi liikuntaa ja asemointia suunnittelemaan.

Uutena palveluna voimme myös järjestää elokuusta alkaen yrityksille / henkilökunnallenne yksityistunteja toivomastanne tanssilajista ”avaimet käteen” periaatteella. Kerrot meille ajan ja toiveesi, me hoidamme loput.
Helppoa – eikö totta?
Toimiiko yrityksesi kaupan alalla tai henkilökuntasi asiakaspalvelussa?
Haluaisitko järjestää henkilökunnallesi koulutuspäivän, jossa heillä on mahdollisuus kehittää asiakaskohtaamistaitojaan tai antaa heille työkaluja mahdollisten hankalien tilanteiden kohtaamiseen? Kauttamme voit tilata improkurssin, jossa kouluttaja rakentaa kurssin sisällön
toiveitasi kuunnellen, esimerkiksi yllä oleviin asioihin pureutuen.
Kurssin kesto ja sisältö soviteltavissa tarpeitasi vastaaviksi.

Todella ammattitaitoisia tyyppejä ja varmasti jokaisen euron arvoisia. Oli hyvä lisä mäkikisaan
Jesse Kiuru, tapahtumapäällikkö (LAHTI2017)

Miksi Hot Club Productions?

Tuttujen showtuotteiden lisäksi haluamme tarjota teille myös uudenlaista asiakaslähtöistä palvelukonseptia esim. henkilökunnan tyhy- ja tykytoiminnan muodossa. Vuosikymmenten aikana olemme ollut osana pitkänlinjan ammattiosaajien tiimiä ja nyt tämä verkosto on myös teidän/yrityksenne käytettävissä.

 

Mikäli teillä ei ole vielä selkeää palvelua/tuotetta mitä etsitte – ei huolta, kuuntelemme ajatuksianne mielellämme ja toivottavasti saamme tarjota teille uudenlaisia vaihtoehtoja henkilökunta- ja asiakastapahtumiinne / tilaisuuksiinne. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää.
Toiveet on tehty täytettäviksi.

Hot Club Productions 2024

Suunnittelu ja toteutus DevNet OyTeerenpeli
JP
Kuvapalatsi