Referenssit

”Esitykseen toi glamouria ja säihkettä todella loistava Hot Clubin tanssiryhmä”

Juhani Melanen, Uusi Lahti ( Arvio Kivikasvojen Satumaani Suomi- teatterirevyystä)

”Messut sujuivat hienosti ja olimme todella tyytyväisiä HOT CLUB Dance Companyn esiintyjien panokseen.
Heidän tanssiohjelmansa sopi täydellisesti teemaamme ja he osasivat sopivasti leikitellä stretch –housuilla sekä muilla asusteilla, joita heille annoimme showta varten. Meidän oma porukka ja yleisö tykkäsivät hurjasti!
Tanssiesitysten väliajoilla tanssijoista oli myös suunnaton apu, he houkuttelivat väkeä osastollemme, ottivat vastaan arvontaan osallistuvia, jakoivat kuvastoja ja ohjasivat tuotekyselyitä yms. meidän omalle porukalle.  Osasit siis valita juuri sopivat henkilöt meille, he olivat todella reippaita ja iloisia
koko messujen ajan, sekä tunnelma välittyi vierailijoihin!”

– Marianne Virolainen, Marketing Manager, Skydda B&B Products Oy

”Erittäin toimiva, tytöt tykkäsivät ihan valtavasti kaikesta! 🙂  Suuri kiitos teille.”

– Erja T. (Lasten tanssisynttäri- konsepti)

”Suuret kiitokset lauantain 13.7. Polttari-ohjelmasta. Polttarisankari ei ollut aikaisemmin ollut Voque-tunnilla…. eikä kukaan muukaan meistä. Kaasokin kommentoi, että ei tiennytkään, että liikunta voisi olla näin hauskaa! Tästähän voisi vaikka innostua! 😉
Opettaja otti hienosti huomioon toiveemme ja tunti oli suunniteltu niin, että kaikki pysyivät mukana ja kaikilla oli hauskaa. Vedettin Madonnan Voque-biisin koreografiaa vielä mökilläkin. 🙂
KIITOS!”

-Anne S. (Polttariohjelma-paketti)

”Taitaja 2014 on menestyksekkäästi purkissa ja Taitaja Areenan ohjelma on saanut paljon kiitosta mm. meiningistä, vauhdista, taitavuudesta ja monipuolisuudesta. Suuret kiitokset koko esiintyjäporukalle mahtavasta panostuksestanne tapahtumamme onnistumiseksi!”

– Marjo Leppä, tuottaja (Taitaja 2014 avajaiset)

”Tanssiurani huippuhetki oli 1990-luvulla Hot Clubin kevätjuhlassa Sibeliustalossa, jossa esitin muiden ukkoaerobiccaajien kanssa Soul Manista koskettavan koreografian. Hot Clubin ukkojumppaajat olivat harjoitelleet syys- ja kevätkauden Päkän ja monien muiden ohjaajien kanssa askelkuvioita niitä kuitenkaan oppimatta. Oli vaikea kuunnella musiikkia ja liikuttaa jalkoja yhtä aikaa ja samaan tahtiin. Päätimme korvata tanssiestetiikan lujalla tahdonvoimalla ja upeilla esiintymisasuilla.
Hot Club on merkinnyt minulle hikistä kunnonkohentamista ja elämän realiteettien ymmärtämistä: tanssi on parasta ilman askelkuvioita Sibeliustalon lavalla 1000-päisen yleisön edessä.”

– Timo Taulo, ukkojumppaaja jo vuodesta 1990

”Todella ammattitaitoisia tyyppejä ja varmasti jokaisen euron arvoisia. Oli hyvä lisä mäkikisaan”

– Jesse Kiuru, tapahtumapäällikkö (LAHTI2017)

”Dancers were real professionals”

– Crowd Supporters, Lahti FIS Nordic World Ski Championships

” Suurkiitos koko teidän porukalle!!! Lahti ❤”

– Marjo Leppä, ohjelmapäällikko (LAHTI2017)

”Terve ja kiitos kaikille mukana olleille! Oli hieno kokemus, jossa unohdin lähes kaikki opettajan antamat opit. Hienoa, että pääsin maistamaan tangon taikaa ja sain olla osa koko gaalayleisölle tarjotusta mainiosta kokemuksesta. Mukavin terveisin”

– Jari Salonen, maakuntahallitus (Suomi100 Gaala)

”Mahtava kokemus! Tätä olisi voinut jatkaa pitkääääään….Suuret kiitokset koko HOT CLUBIN tiimille”

– Jussi Eerikäinen, Hämeen kauppakamari, (Suomi100 Gaala)

 

”Huomenta kaikille, kiitos myös omasta puolestani ihan mielettömän hienosta kokemuksesta. Hot Clubin väki teki itselleni vähän kuin mahdottomasta mahdollisen ja uskokaa tai älkää; tanssin illan aikana vielä kaksi tangoa!”  Mitähän me seuraavaksi keksittäisiin.  ja ISO peukku ylös.”

– Raija Forsman, Lahti Region (Suomi100 Gaala)

 

”Huomenta Päivi, Kiitos, minä olin niin haltioissani ja ihan kylmät väreet menivät kun esitys alkoi ja aina vaan parani loppua kohden!! Jäin siihen tiskin viereen tuijottamaan lumoutuneena… Upeaa oli.
Oli mukavaa olla töissä tämmöisenä iltana 🙂
Toivottavasti tehdään taas yhteistyötä pian!”

– Marika Haukkajärvi, tapahtumakoordinaattori, Kanresta Oy (Suomi100 Gaala)

 

”Tanssit – lyhyetkin – toimivat hienosti ja toivat esitykseen näyttävyyttä ja uuden tason.
Hyviä ovat nämä Hot Clubin tytöt aina.”

– Ilkka Laasonen, Teatterinjohtaja Lahden kaupunginteatteri(Satumaani Suomi- teatterirevyy)

 

”Kaikkea hyvää sinne Lahteen. Teillä on siellä mahtava tekemisen meininki ja mielettömän taidokas
porukka <3”

-Taru  Miettinen, koreografi, tanssija, tanssinopettaja

 

”Kiitos sinulle ja kaikille tytöille. Kyllä tekivät hienon duunin hienolla spurtilla loppupäivinä. Ihania tyttöjä.
Olin oikein ylpeä heistä.”

– Reija Wäre, LAHTI2017 avajaiset koreografi ja ohjaaja

 

”Tutustuin Hot Club Dance Company:yn kun 1990 aloitin ohjelmapäällikön tehtävät Silja Linella. Siitä lähtien he kuuluivat vuoden ympäri meidän vakio showtuottajiin toimittaen aina niin visuaalisesti kuin teknisesti loistavat produktiot, riippumatta siitä oliko kysymys näyttävistä lasten  teemaproduktioista tai keskiyön loistavista showsta. Niiden neljän vuoden aikana, kun olin kaikkien laivojen ohjelmavastuullinen,  Hot Club Dance Company oli tärkein yhteistyökumpanimme. Olen seurannut heidän kehitystään myös tämän ajan jälkeen ja voin vain onnitella niin Päkää kuin Maikkuakin.  He ovat onnistuneet uusiutumaan tällä huimalla matkalla!”

                – Markku Saarinen CEO/VD, Artist och eventbolaget, Stocholm /SWE

 

” Hot Club Dance Company on ollut minulle ”show-koulu” yhteisten produktioiden kautta jossa tekemällä opimme. Koin paljon ahaa-elämyksiä upeiden persoonien, lahjakkaiden ja innovatiivisten koreografien, tanssijoiden ja puvustajien (usein yhdessä ja samassa persoonassa oli nämä kaikki, eli multitalenttien) keskellä. Samalla kun ihmettelin heidän osaamistaan, opin piruetteja, hyppyjä ja jopa temppuja. Rakensimme monta showspektaakkelia maalla ja merellä vuosina 1995-2008. Oi niitä aikoja!!! ”

                 – Laura Voutilainen, Viihdetaiteilija

 

” Keväällä 1994 me Kivikasvot olimme jo viihteen viisikymppisiä ikähonkia kun me aloitimme MTV-3:ssa kuudennen Kivikasvot Show -sarjamme. Ylistäviin suosituksiin ja huimiin huhuihin luottaen me pyysimme mukaamme lahtelaisen Hot Club Dance Companyn tanssiryhmän.
Se oli meille ja koko ohjelmalle lotton täysosuma. Nuoret, huipputaitavat tanssijat ja viihteen tekijät kytkivät Kivikasvot takaisin valtakunnan sähköverkkoon, ja valot syttyivät jälleen silmiimme. Me nuorruimme ja ohjelmamme nuortui musiikkeja ja sketsejä myöten.
Kansallisbaletin 70-luvun ballerinnat ja 80-luvun jazz-tanssijattaret olivat pian katoavaa kansanperinnettä ja muinaismuistoja.
Nyt armon vuonna 2017 on loistava yhteistyö Hot Club Dance Companyn taitureiden kanssa jatkunut jo yli 20 vuotta.
Kiitos Päivi ”Päkä” Henttu Maire Alho sekä ”Hodareiden” tytöt – ja pojat!
           – Ismo Sajakorpi, Kivikasvot

Todella ammattitaitoisia tyyppejä ja varmasti jokaisen euron arvoisia. Oli hyvä lisä mäkikisaan
Jesse Kiuru, tapahtumapäällikkö (LAHTI2017)

Miksi Hot Club Productions?

Tuttujen showtuotteiden lisäksi haluamme tarjota teille myös uudenlaista asiakaslähtöistä palvelukonseptia esim. henkilökunnan tyhy- ja tykytoiminnan muodossa. Vuosikymmenten aikana olemme ollut osana pitkänlinjan ammattiosaajien tiimiä ja nyt tämä verkosto on myös teidän/yrityksenne käytettävissä.

 

Mikäli teillä ei ole vielä selkeää palvelua/tuotetta mitä etsitte – ei huolta, kuuntelemme ajatuksianne mielellämme ja toivottavasti saamme tarjota teille uudenlaisia vaihtoehtoja henkilökunta- ja asiakastapahtumiinne / tilaisuuksiinne. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää.
Toiveet on tehty täytettäviksi.

Hot Club Productions 2024

Suunnittelu ja toteutus DevNet OyTeerenpeli
JP
Kuvapalatsi